IniciGeneralEl Consell Comarcal del Maresme durà a terme un curs sobre 'Present...

El Consell Comarcal del Maresme durà a terme un curs sobre ‘Present i futur de les pensions públiques”

El CCM durà a terme un curs sobre ‘Present i futur de les pensions públiques des d’una perspectiva de gènere. La pensió de jubilació’. La sessió formativa es dividirà en dues parts. En una primera exposició es parlarà sobre el present i futur de les pensions públiques a càrrec del Miquel Arenas (Prof. DTSS de la UPF i advocat del Col·lectiu Ronda de BCN). En el marc d’aquesta intervenció s’explicarà l’impacte advers de gènere, que es produeix en el sistema públic de pensions.

En la segona exposició s’analitzarà l’actual regulació de la pensió de jubilació a càrrec de l´Anna Huertos (Prof. DTSS de la UPF i advocada del Col·lectiu Ronda).

El curs és obert al públic interessat i a referents serveis socials / igualtat dels municipis de la comarca. També per associacions de dones de la comarca entre d’altres. La modalitat és presencial i es farà divendres 15 de febrer al matí a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró. Les places són limitades i és un curs gratuït. Us podeu apuntar a través de www.ccmaresme.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES