IniciNoticiesRegidoriesLa Policia Local de Tordera aposta per la sostenibilitat.

La Policia Local de Tordera aposta per la sostenibilitat.

La Policia Local de Tordera començarà el 2019 essent el primer cos de policia de tot Catalunya que no utilitzarà vehicles contaminants. L’Ajuntament de Tordera ha arribat a un acord amb l’empresa Ecollufsa pel qual es desprèn de tota la flota actual de vehicles tot-terreny, turismes i motocicletes a preu de mercat i equipa a tots els membres del cos amb vehicles de zero emissions. En detalla informació Xavier Martin, regidor de seguretat i protecció civil.

xavi vehicles electrics 1

D’aquesta manera el parc de la Policia de Tordera estarà formada per dos vehicles elèctrics i una dotzena de patinets elèctrics a més de bicicletes i patinets convencionals. El regidor responsable de l’àrea, Xavier Martin, es mostrava satisfet per l’acord i confirmava que els agents havien rebut positivament el canvi tot i que en alguns casos l’adaptació al patinet elèctric ha sigut complicada ja que tres agents han hagut de ser hospitalitzats per contusions durant les pràctiques fetes durant aquest mes de desembre.

xavi vehicles electrics 2

Precisament amb l’entrada en funcionament d’aquests vehicles l’Ajuntament de Tordera publicarà un BAN pel qual qualsevol membre de la Policia Local pot requerir a un veí que li subministri un endoll per poder recarregar el vehicle.

ÚLTIMES NOTÍCIES