IniciNoticiesEsportsEl CPTordera suma la seva segona victòria de la temporada al Parroquial...

El CPTordera suma la seva segona victòria de la temporada al Parroquial en superar al CP Raspeig

Aquest passat dissabte al vespre duel de rivals directes a la classificació de l’OK Lliga Plata. El Club Patí Tordera rebia el Club Patin Raspeig d’Alacant. Els grocs i vermells tenien una oportunitat d’or per sortir de la part de baix de la taula. El partit no va començar gens bé i al minut 17 els visitants dominaven el marcador per 0-2. Però la reacció torderenca no es va fer esperar i abans d’arribar al descans gràcies a un gran gol de Mateo Cuervo l’electrònic tornava a posar l’empat. A la represa el CPTordera ja va ser superior i juntament amb el desgast físic del Raspeig que el dia anterior havia jugat un altre partit aprofitant el viatge, l’equip entrenat per Xavi Gonzalez, va anar ampliant la distància fins al definitiu 6-3. A l’acabar el partit el mateix entrenador torderenc analitzava el segon triomf del curs pel seu conjunt.

Gonzalez victoria cpt

Aquesta setmana el primer equip del CPTordera tornarà a jugar al parroquial dissabte a les 19:45h i rebran la visita del CP Vilanova. Un duel que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.