IniciNoticiesSocietatTordera participa aquest cap de setmana en el Gran Recapte d’aliments

Tordera participa aquest cap de setmana en el Gran Recapte d’aliments

La desena edició del Gran Recapte, campanya de recollida massiva d’aliments bàsics que anualment organitza el Banc d’Aliments català, tindrà lloc aquest any els dies 30 de novembre i 1 de desembre. L’entitat segueix reunint voluntaris per complir el seu objectiu: 25.000 persones que treballin cobrint els 2.500 punts de recollida establerts en diferents mercats i supermercats de tot Catalunya. A Tordera, l’associació de voluntariat seran els impulsors de la campanya. En concret, participaran en la recollida els supermercats Bon Preu, Mercadona, Consum i Dia. A Tordera es faran tres dies de  Gran Recapte, divendres de 9:00h a 21:00h, dissabte de 9:00h a 21:00h i diumenge de 9:00h a 13:00h.

La Domi Lorenzo coordinadora del gran recapte d’aquí Tordera, ens explica quins son els millors productes per donar a la campanya.

gran recapte Domi 1

Tots els aliments recollits en el Gran Recapte a Tordera es distribuiran entre les necessitats locals i el centre de distribució comarcal. Domi Lorenzo recorda que una mitjana de 93 famílies utilitzen aquest centre, un total de 265 usuaris.

gran recapte domi 2

Es calcula que actualment, un 19% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades.

ÚLTIMES NOTÍCIES