IniciNoticiesEntitatsPer quart any consecutiu el Rusc organitza diferents activitats emmarcades a la...

Per quart any consecutiu el Rusc organitza diferents activitats emmarcades a la Setmana de la Discapacitat

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des del Rusc organitzen la Setmana de la Discapacitat, del 30 de novembre al 5 de desembre.

Per aquesta quarta setmana de la discapacitat el rusc proposa una jornada de portes obertes pel divendres 30 de novembre a les llars del rusc i xerrades informatives al Petit Príncep, el Lledoner i el Brunzit.

Pel diumenge 2 de desembre s’organitza una Festa al Rusc oberta a tothom per passar un dia tots junts amb la companyia de familiars i amics. Hi hauran dos tipus d’activitats, una adreçada a la iniciació en orientació i l’altre una caminada popular perquè tothom pugui participar-hi amb la col·laboració del Club Esportiu Tordera. Per agafar forces botifarrada popular i la sobretaula música amb la companyia d’en Frankie! 

El dilluns 3 de desembre Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat es farà a les 12:00h Lectura del Manifest davant de l’Ajuntament de Tordera i a les 19:00h a la Biblioteca de Tordera Parlem de la Malaltia Mental. El director del Rusc, Pere Domènech ens parla sobre aquestes activitats.

Domenech rusc

A més, durant tota la setmana, a la Biblioteca de Tordera, es podrà visitar l’Exposició de treballs de les persones amb discapacitat del Rusc sobre la malaltia mental.

ÚLTIMES NOTÍCIES