IniciNoticiesCulturaArriba a Tordera el cicle òpera als parcs

Arriba a Tordera el cicle òpera als parcs

Amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals, arriba a Tordera el cicle Òpera als parcs. Ho farà amb un recital d’opereta titulat Del Can Can a la Vídua Alegre, el diumenge 25 de novembre a les 18:00h al Teatre Clavé.

Els objectius principals del cicle són, per una banda, connectar aquesta disciplina artística amb la natura i, per una altra, fer arribar aquest gènere musical al gran públic i a poblacions amb menys habitants. Ho explica el director artístic del cicle, Jordi Maddaleno.

opera als parcs 1

Atesa la finalitat educativa del cicle, les sessions, totes elles gratuïtes, comptaran amb una introducció teòrica i tècnica sobre cadascuna de les òperes, que impartirà el director artístic. 

opera als parcs 2

El concert a Tordera tindrà una primera part amb fragments de Jacques Offenbach i la segona part fragments de Franz Lèhar i Johan Strauss. La música serà interpretada per Isabella, soprano. Laura Villa, mezzo. Beñat Egiarte, tenor. Carles Pachón, baríton. Josep Buforn, piano i Jordi Maddaleno a la presentació.

El cicle òpera als parcs, té entrada gratuïta i les entrades es poden reservar en el Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES