IniciNoticiesComerçArriba la Setmana de l'Emprenedoria al Maresme amb 9 càpsules formatives

Arriba la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme amb 9 càpsules formatives

La Setmana de l’Emprenedoria del Maresme que promou el Consell Comarcal del Maresme arriba a la seva dissetena edició. Durant una setmana, del 26 al 30 de novembre, les persones emprenedores, autònomes o que estan planejant muntar un negoci propi, tenen l’oportunitat d’assistir gratuïtament a diferents sessions de formació en temes de gestió, fiscalitat, promoció de producte i marca, lideratge… En total, 9 càpsules formatives i un networking que permetrà als assistents ampliar la seva xarxa de contactes professionals. Ja es poden formalitzar les inscripcions a ccmaresme.cat

La temàtica triada per aquesta edició de la Setmana de l’Emprenedoria incorpora tots aquells aspectes que s’han detectat des del Servei d’emprenedoria comarcal que més preocupen a les persones que tenen un petit negoci o estan treballant per fer-lo realitat en breu. 

En aquesta edició, a més, es manté una formació específica per a dones emprenedores donat que el Maresme és una comarca amb una elevada feminització de l’atur, i, moltes dones aposten per l’autoocupació.

Per a la formació, es compta amb professionals en actiu que posaran els seus coneixement tècnics i la seva experiència al servei dels assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES