IniciNoticiesEducacióTres escolars de Tordera finalistes del concurs internacional "representar el camí de...

Tres escolars de Tordera finalistes del concurs internacional “representar el camí de l’aigua fins que arriba a l’aixeta” d’Aqualia

Mina Barbero Claret, de l’escola Brianxa, Laia Masferrer Matas, de l’escola Ignasi Iglesias, i Martí Muñoz Vallirana, de l’escola Vedruna- Tordera, han resultat finalistes en la categoria individual de la 16a edició del Concurs Digital Infantil que organitza cada any Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües.

 L’alcalde de Tordera, Joan Carles García, acompanyat pel responsable del Servei Municipal d’Aigües, Damià Muñoz, han lliurat una càmera subaquàtica a cadascun. El responsable del Servei Municipal d´Aigües de Tordera, Damià Muñoz, ha explicat que l’objectiu és que els més petits valorin que “tenir aigua a casa no és senzill. Que coneguin totes les fases que componen el cicle integral de l’aigua”.

concurs dibuix aqualia

Els treballs del joves alumnes han estat seleccionats entre els més de 8.000 escolars participants de diferents municipis de l’estat espanyol i Portugal.  Aquest any el concurs es va llençar entorn el microsite www.aiguaperagrifus.cat i per decidir els premiats, el jurat ha valorat “la capacitat per representar el camí que porta l’aigua des de la natura fins a casa, així com la manera com es retorna al medi natural”.

El concurs infantil s’emmarca en el conjunt d’iniciatives que regularment desenvolupen Aqualia i l’Ajuntament de Tordera amb les escoles per donar a conèixer als més petits les fases del cicle integral de l’aigua i educar en un ús i consum més responsable d’aquest recurs.

ÚLTIMES NOTÍCIES