IniciNoticiesEsportsResultats primers equips torderencs 17-18 novembre

Resultats primers equips torderencs 17-18 novembre

Tot i la situació meteorològica de les darreres hores, cap primer equip torderenc va haver de suspendre el seu partit. El sènior femení del CEEB Tordera segueix intractable i va poder sumar una important victòria a la pista del CESET de Gironina. Les gironines feia dos anys que no perdien cap partit a casa seva i les torderenques van trencar aquesta ratxa amb el triomf final de 52-66.

El Club Patí Tordera ja té el seu primer punt de la temporada. Això és gràcies a l’empat a 2 que va aconseguir el dissabte al vespre a la pista complicada del CP Taradell. I encara podria haver sumat la victòria si hagués entrat la última falta directa que van disposar els torderencs.

Tot i la pluja l’Associació del Rugbi La Tordera segueix acumulant experiència a la divisió d’honor grup D. Rebien la visita del Rugbi Club Alt Empordà i van perdre per 7 marques a 16.

El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc es va quedar a les portes de poder puntuar una jornada més. Visitant la pista del EFS Palafolls i els blancs i vermells van perdre per un ajustat 5-4.

El CFTordera no va poder endur-se la victòria en aquesta jornada de la tercera catalana grup 16. Van perdre per la mínima 1-0 contra el Palafrugell i el gol va arribar al primer minut de joc, degut a un error de la defensa torderenca i l’estat de la gespa natural que per culpa de la pluja en tot moment va condicionar el partit. Recordem que aquest dimecres 21 a les 20:30h tindrem futbol al municipal d’esports. L’equip afrontarà la jornada 9 contra el Calonge que es va haver de suspendre pel mal temps.

El Futsal Tordera aconsegueix també el primer punt de la temporada. Visitaven la pista del Lloret Esportiu 2012 i els grocs i vermells van empatar a 2.

ÚLTIMES NOTÍCIES