IniciNoticiesEsportsEl grup de xou juvenil del PA Tordera guanya la Copa del...

El grup de xou juvenil del PA Tordera guanya la Copa del Món de Pesaro (Itàlia)

L’entitat del Club Esportiu Patinatge Artístic Tordera segueix escrivint la seva pròpia història dins de l’esport torderenc. Aquest passat diumenge l’equip xou juvenil després d’aconseguir la quarta posició al campionat d’Espanya, va proclamar-se campió de la Copa del Món organitzada per World Skate. La primera edició de la Copa del Món de Xous i Precisió ha comptat amb la participació de 350 patinadors de només tres països (Itàlia, Espanya i Alemanya) degut a la proximitat del Campionat del Món que va tenir lloc a França, l’únic representant de la Federació Espanyola de Patinatge ha estat el PA Tordera. Ahir al vespre acabats d’aterrar a Barcelona, en declaracions al Show dels Esports el president del club torderenc Juan Carlos Herrero es mostrava eufòric després del resultat obtingut.

Herrero campions 1

1300€ de premi econòmic ha aconseguit sumar el conjunt torderenc. Herrero explicava que significa per l’entitat sumar aquesta primera posició al seu palmarès.

Herrero campions 2

Juan Carlos Herrero compartia que es troben emocionats tots plegats pel que han pogut viure durant les darreres hores.

Herrero campions 3

La coreografia Astúcia de l’equip torderenc, l’únic català que participava en aquesta nova competició creada aquest any pel la World Skate, ha rebut 82,000 punts per part dels jutges i ha superat als italians Domino (Il racconto dei racconti) i Crew (Il misterioso Edward), que amb 80,400 i 74,700 l’han acompanyat al podi. Dimecres al vespre assistirà tot l’equip en directe al Show dels Esports per celebrar el títol.

ÚLTIMES NOTÍCIES