IniciNoticiesRegidoriesEs proposarà ampliar la recollida de brossa a les urbanitzacions

Es proposarà ampliar la recollida de brossa a les urbanitzacions

Foto: Jose AL

El regidor de medi ambient, José Carlos Villaro admet que la situació de les illes de contenidors a les urbanitzacions genera problemes de civisme i salubritat.  L’Ajuntament de Tordera ha anunciat que posen en marxa una campanya d’intensificació del control a les illes de contenidors més conflictives del municipi. El consistori recorda que un tractament inadequat de la brossa pot comportar sancions econòmiques poden arribar als 6.000€.

EL regidor no adscrit a cap partit assegura que es farà un control a les urbanitzacions a través de les càmeres de vigilància per detectar actituds incíviques en dipositar la brossa.

Villaro brossa 1

Villaro admet queixes reiterades a Tordera Parc i Àgora Parc per incivisme. A més, moltes urbanitzacions demanen més contenidors.

Villaro brossa 2

La recollida d’escombraries a les urbanitzacions es realitza dues vegades a la setmana. En aquest sentit, Villaro avança que s’ha proposat en el plec de clàusules de la propera adjudicació del servei de recollida d’escombraries, que s’ampliï  els dies de recollida de brossa a les urbanitzacions. Segons el regidor es vol evitar imatges de brossa sobresortint dels contenidors a les illes.

Villaro brossa 3

Tordera disposa d’illes de recollida formades per cinc bústies on en cadascuna d’elles s’haurà de dipositar el paper, el vidre, els envasos, la fracció orgànica i la brossa de rebuig. A més, amb l’objectiu de facilitar la gestió dels residus i mantenir net en el nucli urbà, el consistori fa recollida de cartró i mobles vells. D’una banda, el cartró comercial es recull dos cops per setmana (dimarts i dijous a partir de les 19:30h), mentre que tots els divendres es farà la recollida de mobles vells.

ÚLTIMES NOTÍCIES