IniciNoticiesEducacióEs presenta el grau mitjà de microinformàtica i xarxes

Es presenta el grau mitjà de microinformàtica i xarxes

L’Institut Lluís Companys va fer ahir la presentació oficial del grau mitjà de microinformàtica i xarxes que impartirà aquest curs 2018-2019. Cal dir, que tant l’Ajuntament com el mateix Institut han treballat intensament aquest darrers anys per recuperar la formació professional al municipi, així ho explicava el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

cicle microinformatica 1

Aquests estudis postobligatoris capaciten per instal·lar i mantenir serveis de xarxes fixes i mòbils, serveis d’Internet i sistemes informàtics i també per prestar suport als usuaris i usuàries. Ho detalla el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

cicle microinformatica 2

La formació es farà de matins i atès que les instal·lacions del centre de secundària estan plenes en aquest horari, s’ha adequat l’antiga casa del conserge, que fa anys que es troba en desús. Ho explica el director de l’Institut Lluís Companys, Carles Carré.

cicle microinformatica 3

S’habilitaran dues aules per acollir els alumnes i els elements tecnològics diversos per desenvolupar el cicle. A banda, els estudiants també utilitzaran espais comuns de l’institut.

ÚLTIMES NOTÍCIES