IniciNoticiesEsportsResultats primers equips torderencs 3-4 novembre

Resultats primers equips torderencs 3-4 novembre

Ja ha arrencat el mes de novembre i amb ell també continua tota l’activitat esportiva. Exceptuant el primers equips de futbol sala i rugbi que han pogut descansar, la resta han afrontat partits del seu calendari esportiu. Per agenda el primer equip del CFTordera era l’encarregat d’iniciar la tarda esportiva del dissabte amb un autèntic partidas entre dos equips candidats a estar a dalt de la classificació. A més a més era derbi de la tercera catalana de futbol davant el CD Blanes a domicili. Els torderencs van avançar-se al marcador de la mà de “Pipa” però a la represa els blanencs van trobar la seva recompensa i l’enfrontament va acabar amb un just empat a 1.

El primer equip del CPTordera està vivint un autèntic inici dramàtic a la OK Lliga Plata. Tres jornades disputades i tres golejades en contra la que ha sumat el conjunt groc i vermell. L’última va ser contra el filial del Liceo per 7-3.

Segurament l’equip més en forma de les categories sèniors del municipi és el sènior femení del CEEB Tordera de segona catalana. Victòria per 72-56 contra el CB Quart que permet a les torderenques compartir liderat amb el femení Osona “A”.

ÚLTIMES NOTÍCIES