IniciNoticiesEsportsLa secció de patinatge artístic del CPT Tordera i el PA Tordera...

La secció de patinatge artístic del CPT Tordera i el PA Tordera tanquen un octubre carregat de competicions

El cap de setmana del 20 i el 21 d’octubre va estar carregat de competicions per a les patinadores i patinadors de Tordera. Les patinadores de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera Kènia Sánchez i Martina Martos van participar a la Final d’Interclubs de Barcelona, mentre les seves companyes Yaiza Córdoba i Andrea Ros van competir a l’Open Barcelona Infantil. Per una banda, la Martina Martos va aconseguir la 8a posició en la modalitat de Figures Obligatòries i 13a en modalitat de Lliure. La Kènia Sánchez va ser 9a en Figures Obligatòries i 15a en Lliure. Amb aquesta competició conclouen un dels reptes de la temporada: arribar a la Final d’Interclubs. Per la seva banda, la Yaiza Córdoba va aconseguir la 17a plaça a la categoria B i l’Andrea Ros, la 15a a la categoria C.

Pel que fa a les patinadores i patinadors del Patinatge Artístic Tordera, van ser un total de 21 les participants al I Trofeu APA Folgueroles, celebrat també el passat 20 i 21 d’octubre. Entre totes les categories van aconseguir un total de 12 posicions de podi. Aquests van ser els resultats: Núria Maresma, 2a en categoria Mini; Ivet Oda, 3a en Iniciació E; Sandra Collado, 1a en Iniciació Pre-B; Anna Jové, 3a en Iniciació B; Olga Obiols, 1a en Iniciació Pre-A; Eva Rodríguez, 2a en Iniciació A; en Pre-Certificat podi complet per a José Díaz, Paula Martínez i Naia Ribas; Lucía Díaz, 2a en Certificat; Ana Rodríguez, 1a en debutants, categoria cadet; i Alba Ribas, 3a en competició de categoria infantil.