IniciNoticiesCulturaEl Casal de Joves tanca demà el procés participatiu per poder escollir...

El Casal de Joves tanca demà el procés participatiu per poder escollir els grups musicals de dues nits de Festa Major

Des de la Regidoria de Joventut i el Casal de Joves ja estan preparant la Festa Major 2019 i volen que siguin els ciutadans els qui escollin els grups de música que actuaran.

Per aquest motiu us donen a escollir entre diferents propostes per les nits del 22 d’agost (dia en què tindrà lloc la Nit Jove) i del 24 d’agost (dia del Cercatasques) per tal que el grup més votat per cada nit sigui (sempre en funció de la seva disponibilitat) el que vingui a actuar al nostre municipi.

El termini per fer arribar els vostres vots del grup que més us agradi acaba demà dimecres 31 d’octubre a les 21:00h. Podeu omplir l’enquesta a l’enllaç que trobareu al Facebook del casal de joves o en el mateix recinte juvenil.

I si algú vol conèixer més a fons el procediment de les votacions així com el resultat, es pot adreçar al Casal de Joves. Si voleu fer arribar propostes perquè es tinguin en compte de cara al pròxim any 2020, us podeu posar en contacte amb el casal i enviar un correu a casaldejoves@tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES