IniciNoticiesEsportsEl torderenc Joan Antoni Madueño queda vuitè el campionat Europeu d’Aquatló

El torderenc Joan Antoni Madueño queda vuitè el campionat Europeu d’Aquatló

La setmana passada la ciutat d’Eivissa va ser l’escenari del campionat europeu d’aquatló. Dins d’aquest esdeveniment l’atleta torderenc del Club Triatló Blanes, Joan Antoni Madueño va participar a la categoria de l’edat d’entre els 50-54 anys. Amb un temps de 36 min 44 s va finalitzar la prova a la meritòria vuitena posició. Ell mateix en declaracions al programa del Show dels Esports feia un balanç molt positiu de la seva experiència.

Madueño europa 1

En Joan Antoni va accedir en aquest campionat europeu gràcies a la cinquena posició que va aconseguir al campionat d’Espanya celebrat a Banyoles aquest mateix any. Destaca que és la seva novena temporada que competeix amb la triatló i que al poder dedicar-se aquesta temporada a les curtes distàncies sumada a la base que ell ja tenia amb les llargues distàncies ha estat la clau per aconseguir bons resultats.

Madueño europa 2

A hores d’ara encara no pot confirmar al cent per cent la seva participació al mundial d’aquatló que tindrà lloc a Pontevedra per una tema de les places classificatòries, tot i que ell mateix confirma que si existeix l’oportunitat, no la deixarà escapar.