IniciNoticiesEducacióEl Torderenc Isaac Coronas és reelegit com a coordinador general del consell...

El Torderenc Isaac Coronas és reelegit com a coordinador general del consell d’estudiants de la UDG

El torderenc Isaac Coronas ha estat reelegit com a coordinador general del consell d’estudiants de la Universitat de Girona. Coronas va presentar-se per ocupar el càrrec per primer cop el desembre del 2017 impulsat pel seu caràcter participatiu i les seves ganes de debatre. Coronas va decidir tornar a presentar la seva candidatura amb l’objectiu d’acabar la feina començada al desembre, el mateix estudiant explica als micròfons de Ràdio Tordera com ha estat el procés de reelecció.

Coronas 1

Segons Coronas, la tasca del consell d’estudiants tracta principalment de representar els interessos dels estudiants i es caracteritza per la seva varietat. La feina del consell pot constar de tasques senzilles com fer d’interlocutor davant d’un professor o tasques més elaborades com incidir en les problemàtiques dels estudiants o aspectes més burocràtics.

Coronas 2

Actualment, Coronas s’ha erigit com a portaveu dels estudiants de la UdG per reclamar a l’ajuntament i a la universitat que es moguin per garantir allotjament a preus assequibles i de qualitat. Demanen més places públiques de residència i critiquen l’increment de preus de lloguer i la poca oferta.

ÚLTIMES NOTÍCIES