IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca farà un laboratori de lectura per als més petits amb...

La Biblioteca farà un laboratori de lectura per als més petits amb el nom ‘Els Naturalistes’

En el marc del projecte “Parcs i Biblioteques, naturalment”, la Biblioteca de Tordera i el Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona organitzen demà dimarts un laboratori de lectura.

Es tracta d’una activitat d’aproximadament dues hores dirigida a nens a partir de 5 anys acompanyats d’un adult. Els més petits es trobaran un Gabinet de Curiositats dividit en tres espais diferents: el Naturàlia, el Cientificus i el Estranicus on els petits hauran de fer d’exploradors, crear el seu animal fantàstic així com se’ls sensibilitzarà d’allò que es pot trobar a la natura.

Es tracta d’un Gabinet relacionat amb la natura i els animals inspirat en els llibres sobre coneixements. Al marge de participar en aquests espais, també es farà una posada en comú d’allò que han après així com una lectura en veu alta d’un fragment del llibre que s’haurà escollit.  L’objectiu és, precisament, endinsar-se en el món de la lectura.

Es tracta d’un espai de creació on es convida a les famílies a experimentar al voltant de la lectura. Es farà demà de 17:30 a 19:00h a la Biblioteca i les persones interessades s’han d’inscriure prèviament.