IniciNoticiesJoan Carles Garcia serà el candidat del PDeCat a les municipals 2019

Joan Carles Garcia serà el candidat del PDeCat a les municipals 2019

Joan Carles Garcia , actual alcalde de Tordera, optarà novament a la reelecció. El passat dimarts, l’agrupació local del PDeCat va fer el procés de primàries. Cal dir, que durant el termini de presentació candidatures només s’havia presentat la seva. L’assemblea va escollir per unanimitat a Joan Carles Garcia com a candidat a les municipals 2019. L’elecció es va fer seguint els estatus del partit.

Joan Carles Garcia afirma que se sent valent i engrescat per encapçalar el nou projecte per Tordera. Defensa  el projecte de municipi dels darrers anys i afirma que la seva persona reuneix un seguit d’actius per impulsar els objectius i reptes de futur del poble.

candidat JC 1

Malgrat que la marca electoral encara no està definida, Joan Carles Garcia anuncia que es podrien presentar sota el nom de Junts per Catalunya o Junts per Tordera. L’actual alcalde recorda que la seva prioritat és treballar per Tordera.

candidat JC 2

Joan Carles Garcia diu que encara és aviat per parlar de programa electoral, i que comptarà amb gent de partit i independents per acabar de formular les prioritats de mandat.

candidat JC 3

El PDeCat té previst fer una presentació oficial del candidat en un acte públic a finals d’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES