IniciNoticiesEsportsEl partit entre el Sauleda i el CFTordera s’ha de suspendre al...

El partit entre el Sauleda i el CFTordera s’ha de suspendre al minut 42 per una agressió d’un aficionat local a un jugador torderenc

El dissabte per la tarda el Camp Municipal “El Gregal” de Palafrugell va acollir la tercera jornada de la tercera catalana de futbol grup 16 entre el Sauleda AE i el primer equip del Club Futbol Tordera. L’enfrontament es va desenvolupar en total normalitat fins al minut 42 de la primera part. Josep Aulet atrapava una pilota dins l’àrea petita i el davanter de l’equip local de manera fortuïta va continuar lluitant l’hemisfèric. L’àrbitre en aquell moment xiula falta a favor del Tordera. En aquest mateixa jugada el jugador torderenc Joan Gratovil li retreu aquesta acció poc esportiva del davanter amb una empenta. Immediatament després d’això, un grup d’aficionats salten des de darrere de la porteria cap al terreny de joc i un d’ells colpeja un cop de puny per l’esquena al jugador torderenc Gratovil. A partir d’aquí, hi ha una invasió del camp, els mateixos suplents dels dos equips i entrenadors salten separant a l’afició i participants i en aquest moment el col·legiat decideix suspendre el partit. Fins a la instal·lació esportiva s’hi desplacen agents de la policia local, mossos d’esquadra i una ambulància. Els serveis mèdics s’emporten a l’hospital al jugador torderenc agredit. El mateix diumenge al matí, l’equip d’esports de Ràdio Tordera es va posar en contacte amb les dues parts. El president del CFTordera Carles Gamonal negava rotundament que part torderenca es provoques cap acció que desencadenes la baralla i l’agressió.

Gamonal agressio 1

El jugador agredit va rebre l’alta mèdica durant el mateix vespre. Des del club torderenc condemnen i denuncien el que va passar dissabte. A més a més, es mostren en desacord amb el que l’àrbitre va escriure a l’acte sobre l’agressió i recorreran amb un escrit explicant la seva versió. Gamonal comentava que ja s’han assessorat amb la federació catalana de futbol.

Gamonal agressio 2

Per part del Sauleda, el president de l’entitat Juan Castillejo es desmarcaven de l’agressor i del grup d’aficionats que van saltar al camp ja que segons ells, no pertanyen a la seva massa social. No entenen l’actitud d’aquest grup de joves que ja s’ha repetit en alguna ocasió.

Castillejo agressio 3

Castillejo demanava disculpes públicament pel que va passar durant el partit i es posen a disposició del Tordera pel que faci falta.

Castillejo agressio 4

Quan es va suspendre el partit en aquell moment el resultat era d’empat a 0. Durant aquest vespre dins del Show dels Esports parlarem amb Carles Gamonal, Joan Gratovil i Juan Castillejo.

ÚLTIMES NOTÍCIES