IniciNoticiesEsportsEls Castellers de l’Alt Maresme participaran per primera vegada al concurs de...

Els Castellers de l’Alt Maresme participaran per primera vegada al concurs de castells

Les millors 42 colles castelleres del país han estat convidades a participar a la XXVII edició del Concurs de Castells que se celebrarà el dia 30 de setembre a Torredembarra i els dies 6 i 7 d’octubre a Tarragona.

D’entre aquestes colles, hi ha els Maduixots, que participaran per primera vegada a la sessió de Torredembarra, juntament amb 11 agrupacions més. Fa dos anys, en la darrera edició del Concurs, els de l’Alt Maresme van rebutjar participar-hi, després de classificar-se gràcies a les renúncies d’algunes colles millor classificades. Enguany però, els Maduixots s’hi han classificat per mèrits propis. El Cap de Colla Esteve Sebastià en declaracions a Ràdio Tordera explicava el bon estat de forma que viuen.

Sebastia concurs 1

La darrera actuació dels Castellers de l’Alt Maresme a Pineda de Mar, abans que es tanqués el rànquing del concurs el 31 d’agost, va permetre que els de la camisa vermella igualessin la que era fins aleshores la seva millor diada, realitzada a Calella el 2016, descarregant el 5d7, 4d7a, 3d7a i p5. Sebastia destaca que la colla maresmenca es troba de moda dins del món casteller.

Sebastia concurs 2

D’aquesta manera, els Maduixots iniciaran properament una campanya per demanar la col·laboració de les altres entitats de l’Alt Maresme perquè els acompanyin a Torredembarra, per tal de fer pinya i poder aixecar les seves millors construccions possibles. Així mateix, qui desitgi participar-hi a nivell individual i fer costat als Maduixots, ho podrà fer enviant un correu electrònic a castellersaltmaresme@gmail.com