IniciNoticiesEsportsEl pavelló de l’avinguda dels Països Catalans serà la seu d’alguns partits...

El pavelló de l’avinguda dels Països Catalans serà la seu d’alguns partits de la Copa Maresme d’enguany

La Copa Maresme és un esdeveniment esportiu que enfronta els equips més veterans de cada club, des de la categoria cadet fins la sènior de diferents entitats de la zona. Es tracta d’un acte molt recurrent a l’hora de veure com s’encaminen els diferents equips de cara a la nova temporada que comença, ja que no són partits oficials els que es disputen, sinó amistosos.

En l’edició de la Copa Maresme d’aquest any, que es disputarà aquest mateix cap de setmana, s’ha escollit el Pavelló de l’Avinguda dels Països Catalans com a seu d’alguns partits, aspecte positiu per l’entitat del nostre poble.

Divendres, durant les darreres hores de la tarda, jugaran el sènior i el cadet femení, mentre que entre les jornades completes de dissabte i de diumenge hi haurà els partits del cadet masculí, el cadet femení i novament el sènior femení, única categoria que jugarà les tres jornades, i en cas de victòria també jugarà la final durant la tarda de diumenge. En parla Karen Campí, coordinadora del club.

karen copa maresme

Des de l’equip d’esports restarem pendents de l’estrena dels equips torderencs, i en concret del 1r equip femení, el qual presenta diverses cares noves i moltes ganes de començar la temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES