IniciNoticiesSocietatCrema part del primer pis de la Masia Mas Ritort sense causar...

Crema part del primer pis de la Masia Mas Ritort sense causar ferits

Aquesta nit s’ha produït un incendi al Centre Residencial d’Educació Intensiva (CREI) Mas Ritort de Tordera. Segons policia local, sobre dos quarts de 11 de la nit un incendi  ha afectat part de la primera planta de la masia sense causar ferits. Només un monitor ha requerit atenció mèdica per inhalació de fum.  Mas Ritort és un centre de 20 places per a noies tutelades per la Generalitat de Catalunya, obert des de fa prop de 6 anys i gestionat per la Fundació Resilis.

Durant les tasques per extingir el foc s’han desallotjat a les internes, que han pogut tornar al centre poques hores més tard i han passat la nit a la planta baixa de la masia que no va ser afectada pel fum. Segons bombers de la generalitat, el foc ha cremat tres sofàs de la residència. Ara seran els mossos d’esquadra els encarregats de dur a terme l’investigació per esclarir les causes de l’incendi. En l’operatiu van intervenir Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Policia Local de Tordera i el SEM.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha estat en contacte permament amb l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, que s’ha desplaçat fins al lloc dels fets acompanyat de la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Georgina Oliva, per donar suport a les noies i a l’equip professional.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha agraït públicament a través d’un comunicat la col·laboració i la bona predisposició que des dels inicis han mostrat sempre l’Ajuntament de Tordera i el municipi vers aquest equipament. El conseller i l’alcalde s’han emplaçat a celebrar properament una trobada a Tordera per parlar dels centres educatius especialitzats en infants i adolescents en situació de vulnerabilitat, entre d’altres qüestions.

ÚLTIMES NOTÍCIES