IniciNoticiesCulturaEl concurs de castells de sorra, homenatge a la parella de més...

El concurs de castells de sorra, homenatge a la parella de més edat, el Holi Blue i el recital d’havaneres centren les activitats d’avui de la Festa Major

Avui arriben tres dels actes més tradicionals de la Festa Major de Tordera: el concurs de castells de sorra, homenatge a la parella de més edat de l’esplai i el recital d’havaneres. A les 11 del matí, al Parc de la Sardana ha començat el concurs i a la 1 del migdia s’ha fet el lliurament de premis.

A les 6 de la tarda, darrere la Plaça de l’Església, tindrà lloc la Festa Holi Blue. És una adaptació moderna del Festival de Primavera, o també conegut com a homenatge als colors o festa de l’amor, una antiga celebració religiosa hindú que s’ha tornat molt popular aquests darrers temps a Europa i els Estats Units. A més de música i jocs, hi ha un moment en què es llança una pols de colors, creant una sensació de diversió i originalitat. Les bossetes de pols es podran comprar el mateix dia. Sílvia Català, detalla el funcionament de l’activitat.

holi festival silvia

Avui, a les 7 de la tarda, a l’Esplai tindrà lloc l’homenatge a la parella de més edat. A continuació es farà la inauguració de l’exposició “Expo-Art 2018”. En parla el president de l’esplai, Miquel Pujol.

expo-art

D’altra banda, a les 10 del vespre, a la Plaça de l’Església, recital d’havaneres amb el grup Els Pescadors de L’Escala. A la mitja part, rom cremat per a tothom i presentació dels candidats i candidates a Hereu i a Pubilla de Tordera 2018 i també Hereuet i Pubilleta.

Aquest any, la presentació comptarà amb la Judit Duran, com a pubilla, , també actual Pubilla de Sant Pere, i en Pere Vendrell com a Hereu. Per part de Pubilleta i Hereuet, de joves nascuts entre el 2008 i el 2011, la Idoia Ros i la Claudia Baena; i dos nens, en Saül Romero i en Roger Baena.

Les votacions es podran fer presencial dipositant les butlletes adjuntes al programa de Festa Major a les diferents urnes repartides del poble.

També es podrà votar a través d’Internet a la pàgina web www.tordera.cat. Sílvia Català, regidora de Festes, ens explica com i on es podrà votar.

votacio pubillatge

El recital d’havaneres i la presentació dels candidats i candidates a Hereu i Pubilla, Hereuet i Pubilleta serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES