IniciNoticiesEsportsLa Bitlla Atòmica i Els Peps són els equips guanyadors de l’edició...

La Bitlla Atòmica i Els Peps són els equips guanyadors de l’edició 2018 de les bitlles a la fresca

Aquest passat divendres 10 d’agost es va posar el punt i final a l’edició d’aquest any de les bitlles a la fresca. Un any més, amb un èxit de participació, amb 34 equips competint durant tota la setmana i amb molt bons resultats. La resposta de la gent de Tordera va ser molt completa durant els cinc dies que ha durat l’activitat organitzada per la Penya del Bistec. Quim Caballé president de l’entitat ens mostrava content pel resultat de l’activitat i ens explicava que tot i no haver arribat al màxim d’equips l’edició d’enguany ha estat tot un èxit.

caballé 1

L’equip de la Bitlla Atòmica ha estat el primer classificat imbatible dels equips federats amb 1796 punts i 137 bitlles. Un dels representants de l’equip, ens fa balanç del resultat.

paraules bitlla atomica

“Els Peps” amb 1651 punts i 118 bitlles han estat els líders definitius de la categoria de no federats. Tanmateix, Biel Poch, membre de l’equip i guanyador en categoria individual, ens parla dels resultats.

peps paraules

 Pel que a les classificacions individuals no federats: 1r Carlos Martin, 2n Francesc Sitjà i 3r Vicens Díaz dels Peps.  Amb la classificació individual federada: 1r Xevi Sagalés, 2n Biel Poch i 3r Vero Entrena de l’equip 5 +1@. En Pau Mercader amb 205 punts ha estat el primer classificat dins de la classificació individual 2006 i 2010 mentre que en Biel Poch ho ha estat amb la classificació individual 2002-2005. Més de 200 persones han estat tirant als dos torns de la competició a les pistes del Parc de la Sardana durant la setmana passada. Per conèixer els resultats i les classificacions del torneig podeu consultar la pàgina web del grup, a www.lapenyadelbistec.como el perfil del Facebook “Bitlles a la fresca La Penya del Bistec”.

Avui dilluns 13 d’agost dins del programa “La Banqueta d’Estiu” podreu escoltar un reportatge especial sobre les bitlles a la fresca 2017 amb tots els protagonistes.

ÚLTIMES NOTÍCIES