IniciNoticiesEsportsEs convoca assemblea general ordinària del CPTordera pel proper dilluns 30 de...

Es convoca assemblea general ordinària del CPTordera pel proper dilluns 30 de juliol

Des del Club Patí Tordera s’ha volgut convocar als socis del club a l’assemblea general ordinària que s’ha programat de cara al proper dilluns dia 30 de Juliol.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dilluns a les 19:00h de la tarda en 1ª convocatòria i a les 19:30h en 2ª convocatòria, a la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera, al C/Joan Maragall nº6 del nostre municipi.

Així doncs, el Club Pati Tordera convoca assemblea ordinària de socis amb nou punts sobre la taula. D’entre aquests punts, es parlarà sobre altes i baixes de la Junta Directiva de l’entitat, es farà balanç esportiu pel que fa a la secció de patinatge artístic i també pel que fa a la secció d’hoquei patins tenint en compte la darrera temporada; a més, es presentarà el projecte del proper curs esportiu, entre altres temàtiques que es donaran per finalitzades, com ja és usual, amb una ronda de precs i preguntes.

Tot i que només els socis del club tindran dret a vot, està convidat a assistir a l’assemblea tot aquell que estigui interessat en formar part del CPTordera, i des de l’equip d’esports farem balanç d’aquest esdeveniment un cop s’hagi disputat.

ÚLTIMES NOTÍCIES