IniciNoticiesEntitatsSom Tordera valora la xerrada sota el lema “¡Vivienda Digna para Tod@s!....

Som Tordera valora la xerrada sota el lema “¡Vivienda Digna para Tod@s!. La asignatura Pendiente”

Som Tordera va organitzar, el passat divendres 20 de Juliol, una xerrada sobre habitatge digne. Sota el nom de ¡Vivienda Digna para Tod@s!. La asignatura Pendiente, l’acte es va dur a terme a les 18:30h de la tarda a la Biblioteca Municipal de Tordera. Amb l’objectiu d’afrontar la problemàtica dels habitatges buits des d’una perspectiva local. Aurora Rubio, portaveu de PAH Tordera, explicava l’objectiu de la xerrada.

Aurora de la PAH Tordera

A l’acte es tractaven temes com el lloguer ja que com es va presentar per Som Tordera està en continu augment la qual cosa impossibilita a la gent tenir estabilitat. Es va reivindicar la falta de polítiques socials i la proliferació de compra massiva de societats d’inversió. Laura G. De Paoli, responsable de l’àrea d’habitatge de Podem Catalunya, explica el problema que porta l’habitatge a Catalunya.

Declaracions habitatge

Aquest acte es va presenta en relació a la moció que es va presentar aquest dijous al Ple Municipal de Tordera, sorgida d’una “iniciativa ciutadana”, segons assegura Giralt, que va ser aprovada el passat 18 de Juliol a la comissió d’urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta moció demana que el 30% dels habitatges de nova construcció i els sotmesos a rehabilitacions es destinin a  habitatges de protecció oficial, a més d’exigir la llei d’habitatge que ha de sancionar els pisos buits de les entitats financeres.

ÚLTIMES NOTÍCIES