IniciNoticiesRegidoriesL'estacionament al tram central del Camí Ral quedat limitat a 30 minuts

L’estacionament al tram central del Camí Ral quedat limitat a 30 minuts

El passat dijous 19 de Juliol ja van entrar en vigor les zones d’aparcament de temps limitat al Camí Ral.

A partir d’aquesta setmana, els estacionaments a la zona delimitada de color vermell al tram central del Camí Ral seran de 30 minuts en horari comercial (de dilluns a dissabte de 9:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h).

Amb aquesta mesura es vol afavorir la rotació de vehicles aparcats en aquest sector per permetre gestions i compres ràpides. Per altra banda i amb la voluntat de millorar la peatonalització i la compra tranquil·la, el Camí Ral disposa de zones properes d’aparcament sense límit horari com el pàrquing de Can Comaleres o el solar habilitat entre el carrer de Can Pignatelli i el carrer de l’Amistat. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, detalla la intenció d’aquesta nova normativa.

obres cami ral alcalde 2

La resta de carrers del municipi senyalitzats com a zona blava es mantindran com a tals, amb límit horari de 90 minuts d’aparcament. La Policia Local recorda la necessitat de posar el rellotge en el moment de l’arribada i facilitar així la rotació de vehicles durant l’horari comercial. Tots els conductors que necessitin més temps d’estacionament, poden aparcar el seu vehicle a les zones d’estacionament sense límit horari com ara a la zona de la pista l’Amistat, un tram del Pàrquing Centre Vila, a la zona del mercat del diumenge o als solars habilitats al carrer Roger de Llúria, al carrer Gaudí, al carrer de l’Amistat, a l’Avinguda Fibracolor, al carrer Eduardo Torroja i Can Comaleres.

Les obres de la primera fase del Camí Ral finalitzaran els propers dies amb la instal·lació de la senyalització vertical i els acabats d’embelliment  amb els elements de delimitació entre la vorera i la calçada.

ÚLTIMES NOTÍCIES