IniciNoticiesEsportsAvui a les nou del vespre s’obren les inscripcions pel torneig d’estiu...

Avui a les nou del vespre s’obren les inscripcions pel torneig d’estiu anual de Bitlles a la fresca organitzat per la Penya del Bistec

Com ja comentàvem la darrera setmana, la Penya del Bistec ha estat treballant per tal de tancar els darrers detalls de cara al torneig de bitlles a la fresca d’aquest any.

Tal i com vam avançar, aquest any el torneig serà del 6 al 10 d’Agost, de manera que les inscripcions queden obertes avui mateix a les 21:00h del vespre, i ho estaran fins al dia abans de l’inici del torneig, el 5 d’Agost, igualment a les 21:00h. El preu d’inscripció serà de 6€ per jugador, que es podran fer efectius un cop es tingui la confirmació de la inscripció, via transferència o bé presencialment a les pistes del parc de la sardana, en una data per determinar que es farà arribar als equips inscrits.

Recordem que les inscripcions estan limitades a un màxim de 36 equips segons ordres d’inscripció sense possibilitats d’ampliació; per tant, en cas de superar-se aquest nombre d’equips, el equips inscrits després del nombre 36 passaran a ser equips reserva i només podran participar al torneig en cas de la baixa d’algun grup.

Les dades requerides per la penya del bistec per tal d’inscriure’s correctament al torneig són les següents: especificar el nom de l’equip, així com el nom i cognoms de cadascun dels integrants de l’equip, que recordem que han de ser mínimament 5 i com a màxim 8; a més, els nascuts entre 2002 i 2010 han d’especificar la seva data de naixement, i, com ja es va avançar, els nascuts al 2011 o posterior no poden participar per raons de seguretat. Per acabar, s’ha d’escollir i especificar un delegat de l’equip i adjuntar un telèfon de contacte, ja que aquest s’afegirà a un grup de Whatsapp que es crearà i que servirà per interactuar entre la organització  i els equips al llarg del torneig.

Per acabar, recordar que les inscripcions han de ser via correu electrònic a la direcció bitllesaalafresca@lapenyadelbistec.com , i que tota la informació que desitgeu la podreu trobar còmodament a la web www.lapenyadelbistec.com o bé al Facebook o Twitter oficials de l’organització.

De tota manera, des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera anirem fent ressò sobre aquest torneig tan tradicional a Tordera, i informarem als nostres oients sobre qualsevol tipus de novetat.

ÚLTIMES NOTÍCIES