IniciNoticiesEntitatsLa Fundació Aspronis celebra el seu 50è aniversari

La Fundació Aspronis celebra el seu 50è aniversari

El proper divendres 20 de juliol se celebra el 50è aniversari d’Aspronis. Aquest serà un acte  obert a tota la ciutadania i tindrà lloc a les 19:30 a la Plaça dels Dies Feiners de Blanes. L’esdeveniment començarà amb l’actuació de la Joana Andreu, gran professional de la màgia, i continuarà al voltant de les 8 del vespre amb un breu acte que dona el tret de sortida a la commemoració dels 50 anys d’Aspronis durant tot aquest pròxim any. Tot seguit, la música dels Tapeo Sound System posarà ritme a les cinc dècades d’història de l’entitat en un concert obert a tothom.

La fundació Aspronis és una entitat que atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Jordi Saavedra, gerent d’aquesta mateixa fundació, explica l’objectiu i la feina que té Aspronis, tot detallant la seva implicació a Tordera.

aspronis 1

L’Ajuntament de Tordera va aprovar en el plenari municipal de maig sol·licitar a la Generalitat de Catalunya l’atorgament de la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis per la seva contribució en la millora de la qualitat de vida i la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual. Per això mateix, des de la Fundació es vol mostrar l’agraïment cap al consistori torderenc. D’altra banda, Jordi Saavedra també va explicar, en declaracions a Ràdio Tordera, que no descarten poder fer algun acte a Tordera. Ell mateix, fa una valoració del recolzament i explica per què són proposta, per part de diferents Ajuntaments, a l’atorgament de la Creu de Sant Jordi.

aspronis 2

El municipi, conscient de la trajectòria i tasca realitzada per la Fundació Aspronis a favor de l’atenció assistencial i d’integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Tordera, Malgrat de Mar i Palafolls, considera que s’ha de distingir i homenatjar-la pels serveis prestats en el 50è aniversari de l’inici de les seves activitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES