IniciNoticiesCulturaDilluns vinent finalitza el termini per presentar candidatures a Pubilla, Hereu, Pubilleta...

Dilluns vinent finalitza el termini per presentar candidatures a Pubilla, Hereu, Pubilleta i Hereuet de Tordera

Cada any, entre els molts actes que es preparen per la Festa Major de Tordera, es farà la proclamació de la nova Pubilla, Hereu, Pubilleta i Hereuet de Tordera.

Després de la bona participació a la iniciativa presentada per l’Ajuntament durant l’anterior Festa Major del municipi, aquest any es repetirà el format de proclamació de Pubilleta i Hereuet, a més dels tradicionals Pubilla i Hereu de Tordera.

Podran ser candidates i candidats a Pubilla i Hereu tots els joves empadronats a Tordera i que tinguin entre 18 i 21 anys (nascuts entre els anys 1997 i 2000). En el cas de ser candidat o candidata a Hereuet o Pubilleta també caldrà estar empadronat a Tordera i tenir entre 7 i 10 anys (nascuts entre el 2008 i el 2011). Els nois i les noies interessats en presentar-se candidat/a s’hauran d’inscriure mitjançant instància específica que trobaran a l’OAC de l’Ajuntament o a traves del web municipal. Aquesta instància l’hauran de presentar degudament abans del proper dilluns 23 de juliol. Així ho detalla la regidora de Festes de l’Ajuntament de Tordera, Sílvia Català.

pubillatge silvia catala 1

La presentació de candidatures al pubillatge de Tordera també permet inscriure a les pubilles escollides pel veïnats. En aquests casos caldrà que cada Associació de Veïns es posi en contacte amb l’Àrea de Festes de l’Ajuntament per formalitzar-ne la candidatura. La regidora explica les diferents possibilitats que tenen les pubilles dels barris i veïnats del poble.

pubillatge silvia catala 3

Totes les candidates i candidats es presentaran al díptic informatiu del pubillatge annex al programa de Festa Major, a les xarxes socials municipals i al web de l’Ajuntament.

La proclamació de la Pubilla, l’Hereu, la Pubilleta i l’Hereuet tindrà lloc el dia 23 d’agost a la tarda a la plaça de la Concòrdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES