IniciNoticiesEntitatsEs renova el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Tordera, l’Associació de...

Es renova el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Tordera, l’Associació de Gent Gran de Tordera i “La Caixa”

Caixabank “la Caixa, l’ajuntament de Tordera i l’Associació de gent gran de l’Esplai han signat el conveni de col·laboració entre les tres parts. A través d’aquest acord, “la Caixa” ofereix activitats a l’Associació de Tordera del seu programa de Gent Gran, que té com a finalitat impulsar una tasca de promoció i atenció a aquest col·lectiu. Les activitats que ofereix aquesta iniciativa se centren en la persona i ofereixen recursos per desenvolupar les capacitats personals. Són també activitats relacionades amb l’aprenentatge de les noves tecnologies i l’apropament de la gent gran a les xarxes socials i internet, així com projecte de participació social i voluntariat. 

El conveni es va signar després de que l’Ajuntament de Tordera també es volgués implicar en aquest projecte per a la gent gran, quan “La Caixa” l’havia iniciat anteriorment. Miquel Pujol, president de l’Esplai de la Gent Gran de Tordera, explica la trajectòria d’aquest conveni, que es signa any rere any.

conveni esplai

Per la seva part, tant l’Ajuntament com l’Associació de gent gran de l’Esplai es comprometen a portar a terme aquestes activitats, així com a potenciar-les, informar i col·laborar. Per una banda, el consistori proporciona, principalment, el manteniment del local. Els cursets i algunes de les activitats són el que duu a terme l’entitat de “CaixaBank” a l’Esplai de la Gent Gran.

D’aquesta manera, L’Esplai porta a terme diverses activitats relacionades a la promoció de la salut i el benestar, així com el desenvolupament personal i cicle vital, activitats d’informàtica i comunicació, i de voluntariat i participació social.