IniciNoticiesPolíticaTordera ja disposa de la nova Ordenança dels clubs de cànnabis

Tordera ja disposa de la nova Ordenança dels clubs de cànnabis

Tordera ja disposa d’una nova Ordenança per regular la ubicació i l’activitat dels clubs de cànnabis al poble. El Ple municipal d’aquest juny ha fet l’aprovació provisional del Pla Especial Urbanístic que ha de plasmar la nova regulació, i ha donat llum verda a l’Ordenança reguladora de la ubicació dels clubs socials de cànnabis i de les condicions d’exercici de la seva activitat.

La nova ordenança estipula que els clubs de cànnabis no es podran ubicar en zona residencial i només serà permesa la seva activitat en el polígon industrial de Can Verdalet. El text també determina una distància de 1000 metres entre dos clubs de cànnabis. L’aforament del club també es redueix de 150 a 80 persones.  Explica la nova ordenança, el regidor d’Urbanisme, José Carlos Villaro.

Cànnabis villaro

Les forces polítiques representades al Ple municipal han coincidit en remarcar el consens assolit per arribar a aquesta nova ordenança, fent valdre la feina feta per veïns, clubs i forces polítiques. Escoltem Xavier Martin del PP, Salvador Giralt de SOM Tordera-Entesa, Rafa Delgado del PSC, Jordi Romaguera ERC+Gent de Tordera i Joan Carles Garcia del PDeCAT.

cànnabis grups

La primavera del 2016, l’Ajuntament va decretar la suspensió de llicències de nous clubs de cànnabis. Llavors es va crear un grup de treball que durant un any va debatre i establir la nova normativa, que ara encara la seva fase final. Amb la nova Ordenança, l’Ajuntament regula la ubicació i activitat dels clubs de cànnabis a Tordera. 

ÚLTIMES NOTÍCIES