IniciNoticiesEntitatsAvui es presenta la CUP Tordera

Avui es presenta la CUP Tordera

Avui, a partir de les 17 hores, tindrà lloc la presentació de l’assemblea local de la CUP a Tordera en un acte que es farà a la plaça de la Concòrdia amb l’assistència del secretari nacional de la CUP, Albert Botran, la regidora de la CUP a Argentona, Aina Gómez i el coordinador de la CUP Maresme, David Hernández. Després de la presentació, hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.

Sobre els inicis de la CUP Tordera, el seu portaveu, Marc Francesc Camps assegura que són gent del poble, d’edat molt diversa, que es van trobar mentre es preparaven per fer d’apoderats de la CUP en les eleccions del 21D. Marc Francesc apunta que en aquestes trobades van coincidir que calia construir una alternativa política a Tordera i una nova manera de fer, tant de govern com d’oposició.

CUP 1

Ideològicament, la CUP es presenta com un partit ecologista, feminista, amb polítiques socials i amb l’objectiu de construir la república catalana. Escoltem Marc Francesc Camps.

CUP 2

Malgrat que fa pocs mesos que la CUP Tordera s’han constituït com agrupació local, no descarten presentar candidatura a les pròximes eleccions municipals.

CUP 3

Marc Francesc Camps convida a la ciutadania a la presentació d’aquest dissabte, per donar a conèixer el partit i la feina que volen fer a partir d’ara.

CUP 4

La presentació de la CUP Tordera serà avui a les 17 hores a la plaça de la concòrdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES