IniciNoticiesPolíticaSalvador Giralt acusa a l’alcalde de mentider i valora interposar una demanda...

Salvador Giralt acusa a l’alcalde de mentider i valora interposar una demanda per injúries i calúmnies contra ell

salva giraltReacció del regidor de Som Tordera, Salvador Giralt després que aquest matí l’alcalde, Joan Carles Garcia l’acusés de no fer res i decidís retirar-li la dedicació a tots els projectes que tenia delegats.

En declaracions a Ràdio Tordera, Salvador Giralt acusa Joan Carles Garcia de mentir. El regidor de Som Tordera troba molt greu que l’alcalde digui mentides i falsedats sobre la seva feina, persona i grup polític de manera tendenciosa i sense possibilitat que ho pugui rebatre. Giralt avança que estan valorant la possibilitat d’interposar una demanda per injúries i calúmnies contra Joan Carles Garcia.

giralt contra alcalde 1

El regidor de Som Tordera defensa la seva tasca en tots els projectes delegats, destaca la feina en els pressupostos participats i el treball en barreres arquitectòniques. Giralt assegura que el ciutadà és coneixedor de manera pública de tota la feina realitzada per Som Tordera.

giralt contra alcalde 2

Salvador Giralt vincula la reacció de l’alcalde, en el fet que ahir l’assemblea del seu partit, li demanés la seva dimissió voluntària arran de l’operació Estela. Giralt considera que a Joan Carles Garcia li molesta escoltar l’opinió dels qui discrepen d’ell i creu que actua de manera venjativa.

giralt contra alcalde 3

Salvador Giralt diu que continuarà treballant per Tordera com fins ara i que està disposat a continuar col·laborant amb el regidor Rafa Delgado en el projecte de pressupostos participats.

ÚLTIMES NOTÍCIES