IniciNoticiesEsportsEl Club de Bitlles la Penya del Bistec aconsegueix tres podis al...

El Club de Bitlles la Penya del Bistec aconsegueix tres podis al Campionat de Catalunya individual infantil

penya bistec campionat catalunya infantilLes pistes de bitlles catalanes del parc de la sardana es van omplir el dissabte pel matí per la disputa del campionat de Catalunya Individual Infantil. El club de bitlles la penya del bistec amb el suport de la federació catalana van ser els organitzadors d’aquest esdeveniment que va aplegar més de 200 persones entre participants i acompanyants. Quim Caballé president de l’entitat torderenca feia un balanç positiu de la jornada.

Caballe campionat 1

Dels set participants, tres esportistes torderencs han aconseguit pujar al podi amb alguna de les categories que completaven el campionat. L’Arnau Barrera era la primera vegada que participava en un torneig d’aquestes característiques. De fet, aquesta ha estat la seva primera temporada i ha sumat títol de sots-campió de la categoria benjamí. L’Abel Caballé no baixa de la primera posició i va proclamar-se campió de Catalunya Aleví. I per últim en Roger Roura sumava el tercer lloc del podi en categoria Infantil. Aquests dos últims en declaracions a Ràdio Tordera compartien l’experiència viscuda.

Podis campionat 2

Si repassem la resta de la competició, en categoria benjamí femení la primera classificada va ser la Jana Ortega (Termites Llefià). En Tomàs Bedós (Blanes) va ser el primer a la classificació masculina. Aleví Femení la Sara Arasa (Godall) va ser la primera i en Infantil Femení la Maria Rangel (Godall) també ho va aconseguir. Amb la categoria Infantil masculí en Roc Franch (Castellar) va ser el primer al podi. El Club de Bitlles la Penya del Bistec té una escola que entrena un cop a la setmana durant una hora al Parc de la Sardana. El principal objectiu d’aquest equip és formar i millorar la tècnica a futurs bitllaires torderencs.