IniciNoticiesSocietatLa Policia Local obre diligències contra tres individus per robar l’estelada i...

La Policia Local obre diligències contra tres individus per robar l’estelada i provocar danys a la via publica

policia localLa policia local de Tordera ha obert diligències contra tres individus per danys a la via publica i el robatori de l’estelada i altres pancartes. Les càmeres de seguretat instal·lades a l’accés al nucli urbà va facilitar fa unes setmanes la identificació d’un total de 3 persones, veïnes de Badalona i Barcelona. S’han obert  diligències contra ells per furt i danys. L’organització unionista Aixeca’t va publicitar fa unes setmanes una actuació per retirar llaços grocs a Tordera i Hostalric. En concret, anunciaven que els dos municipis ja estan lliures de nacionalisme paisatgístic. L’organització justificava l’actuació per alliberar els pobles de propaganda ideològica que divideix els ciutadans.

A Tordera hauria actuat un grup de 7 persones, i gràcies a les càmeres de seguretat s’haurien identificat a tres individus. Aquests van treure l’estelada i la pancarta presos polítics i van realitzar diverses pintades a l’avinguda Fibracolor. Les diligencies obertes per la policia local seran derivades al jutjat corresponent. 

Aquesta acció vandàlica s’engloba en una campanya que diverses organitzacions realitzen arreu del territori català però les persones implicades no tenen cap relació directa amb el nostre municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES