IniciNoticiesCulturaJoan Figueras nou hereu del Maresme i Martina Vallicrosa dama comarcal

Joan Figueras nou hereu del Maresme i Martina Vallicrosa dama comarcal

hereu comarcalAquest passat dissabte, Tordera va ser la seu de celebració de la proclamació del pubillatge comarcal del Maresme 2018. Els candidats comarcals van fer les proves teòriques i orals durant al matí a la Biblioteca.

A la tarda, una cercavila va portar els candidats a la plaça de l’Església, on va tenir lloc la proclamació de la nova pubilla i hereu del Maresme.

Per una banda, la nova pubilla del Maresme ha passat a ser l’Andrea, també pubilla de Pineda. La nova pubilla del maresme, reivindicava la felicitat de portar a sobre “l’essència de cada poble del maresme”.

pubilla maresme

Tordera també tindrà representació arreu del Maresme. El torderenc Joan Figueras, actual hereu de la població, va ser escollit dissabte com a nou hereu de la comarca maresmenca.  A més a més, Martina Vallicrosa, que també comparteix representació del pubillatge de la nostra població, va ser escollida com a dama del Maresme. Ambdós torderencs es mostraven molt il·lusionats en poder ser partícips, un any més, en aquest món del pubillatge.

joan i martina pubillatge maresme

Així doncs, la representació torderenca va poder succeir Cristina Agell, també de Tordera, que havia ocupat el lloc de pubilla del Maresme fins aquest passat dissabte. La ex pubilla maresmenca, expressava els seus sentiments de felicitats després de viure, tal i com explicava, un any inoblidable.

cristina agell expubilla

Com en cada certamen de pubillatge de títol, la proclamació va finalitzar amb un sopar de germanor amb tots els participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES