IniciNoticiesCulturaLa biblioteca acull la setmana de la natura

La biblioteca acull la setmana de la natura

setmana parcs bibliotecaLa Biblioteca de Tordera s’adhereix al programa “Parcs i biblioteques, naturalment!”, impulsat pel servei de biblioteques i el servei de parcs naturals de la Diputació de Barcelona. Emmarcat en aquest programa i coincidint amb el Dia Internacional dels Parcs, se celebrarà de manera simultània una desena de biblioteques del Maresme una hora del conte especial “Dibuixa’m un parc”. Una activitat en què una narradora i una il·lustradora explicaran i il·lustraran un conte que tindrà com escenari els parcs naturals. Anna Obiols i Subi Narraccions il·lustrades seran la narradora i la il·lustradora que explicaran el conte als nens i nenes torderencs. 

“Dibuixa’m un parc” se celebrarà a les 6 de la tarda a la Biblioteca de Tordera. El Dia Internacional dels Parcs commemora amb la declaració del primer parc nacional europeu l’any 1909, a Suècia.

A Tordera, les activitats continuaran el dimarts 29 de Maig a les 18h amb l’hora del conte “Els sons robats” amb Eva González. Del 29 de maig al 8 de Juny es podrà visitar l’exposició: La processionària a càrrec dels alumnes de l’IES Lluís Companys i el mateix dia, xerrada sobre el tema, a càrrec de Joan Carles Barrera, professor de l’institut torderenc.

Del 22 de maig fins al 8 de juny també podreu visitar a la biblioteca l’exposició “la sureda essencial” amb fotografies de Pitu Garcia.