IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera rep el premi per la cobertura de la Xarxa de...

Ràdio Tordera rep el premi per la cobertura de la Xarxa de Comunicació Local el dia 1-O

premi rac radioRàdio Associació de Catalunya ha decidit premiar la cobertura que va fer la Xarxa de comunicació local del dia 1-O. El programa especial va ser coordinat i produït per set emissores catalanes, Ràdio Tordera, Ràdio Tarragona, Ràdio Arenys, Ràdio Lleida, Fem Girona, EMUN FM i Ràdio Sant Cugat.

En el lliurament de premis, celebrat ahir a l’Auditori de la ONCE, Ràdio Associació de Catalunya va reconèixer l’excel·lència pel disseny- producció- edició de la cobertura feta per la Xarxa de comunicació local en el referèndum de l’1 Octubre.

Segons explica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater el programa es va encarregar a les sis emissores que habitualment s’encarreguen dels butlletins de la xarxa que s’emeten per a tot Catalunya. Durant les setmanes prèvies l’1-O les sis emissores es van coordinar per elaborar un programa especial de cobertura del referèndum. Sabater assegura que el programa va explicar de primera mà tot el que succeir aquell dia.

premi rac albert

Ràdio Tordera va ser l’emissora que va gestionar, coordinar i realitzar el programa especial entre les 14:00h i les 16:00h de la tarda. L’espai va ser conduït per en Joan Martin i en Joel Lozano.

Els Premis Ràdio Associació, tenen la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio en català i els millors programes del darrer any.

ÚLTIMES NOTÍCIES