IniciNoticiesPolíticaPas endavant per finalitzar la ronda de circumval·lació de Tordera

Pas endavant per finalitzar la ronda de circumval·lació de Tordera

ronda arana fogarsL’Ajuntament de Tordera ha posat fil a l’agulla per completar la ronda de circumval·lació del municipi que actualment es troba inacabada. En el darrer plenari es va aprovar la modificació inicial del Pla General a l’àmbit del “Sector Centre” per desencallar la ronda de circumval·lació entre el Carrer Doctor Arana i la carretera de Fogars.

La construcció del vial té un cost de 350.000 euros. En un primer moment, els veïns havien de finançar el projecte, però finalment, els diners seran aportats per la diputació de Barcelona.  Explicava la modificació l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde vial fogars 1

Aquesta modificació també proposa abaixar el volum edificable en aquesta zona. El sector preveia la construcció de blocs de pisos i ara es proposa la construcció de cases unifamiliars de planta baixa i un pis.

alcalde vial fogars 2

En setmanes vinent es farà una reunió amb propietaris per resoldre dubtes.

Tots els grups municipals van aprovar la modificació. Els polítics locals van valorar que la finalització de la ronda de circumval·lació millorarà la mobilitat del trànsit del poble i aplaudeixen que la modificació també proposi una reducció del 12% del sostre edificable a la zona. Escoltem Xavier Martin (PP), Salvador Giralt (SOM), Toñi Garcia (PSC), Xavier Pla (ERC) i José Carlos Villaro (regidor no adscrit)

oposicio vial fogars

El consistori preveu que la construcció de la ronda de circumval·lació podria ser una realitat en un breu termini de temps, sense concretar cap data.

ÚLTIMES NOTÍCIES