IniciNoticiesCulturaLa regidoria de cultura va fer entrega ahir dels premis infantils Baron...

La regidoria de cultura va fer entrega ahir dels premis infantils Baron de Carlos

premis baron carlos 2018La Regidoria de Cultura va lliurar ahir, durant la fira de Sant Jordi, els premis del concurs literari infantil, premis Barón de Carlos. En la categoria Infantil A (de 6 a 8 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per a Queralt Carreras, pel treball El gosset abandonat. El segon guardonat va ser el conte “Una tarda al parc d’atraccions”, de Biel Cabezuelo. També es va atorgar un accèssit a Júlia Serrano amb El Sol i la Pluja.

En poesia es va premiar en primer lloc a Rihab Nejjar per La meva Àvia, i en segon lloc a Emma Mateu  per La vida al camp. Es va atorgar un accèssit a Astrid Oliver i la poesia Diabetis.

En la categoria Infantil B (de 9 a 11 anys), la modalitat de prosa va premiar en primer lloc a Hodei Bonache pel treball El nen de la lletra E i en segon lloc a Carla Masferrer  per L’Arbre Màgic.

En poesia es va premiar els poemes Aina Escudero amb El meu lloc preferit del món, i el segon lloc de Blanca Garcia  pel treball Els sentiments. El regidor de Cultura, Josep Llorens, recorda que, com cada any, els treballs guanyadors d’aquesta edició dels premis Sant Jordi es presentaran a la Mostra Literària del Maresme, organitzada pel Consell Comarcal.

llorens balanc st jordi

Durant l’acte de lliurament de premis també es van conèixer els guanyadors del Concurs de punts de llibre. En la categoria de 3 a 5 anys es va premiar Lleó Mercader, en la categoria de 6 a 10 la guanyadora va ser Judith Segura, en la categoria d’11 a 14 anys es va premiar el treball de Nereida Vico i la categoria de 15 a 17 va guardonar Mar Garcia i un accèssit a Mireia Pasqual. Els punts de llibre guardonats s’exposaran a la biblioteca.