IniciNoticiesCulturaL’espectacle “Un Llençol d'estels” arriba aquesta setmana a la programació en horari...

L’espectacle “Un Llençol d’estels” arriba aquesta setmana a la programació en horari escolar

00_unllencoldestels_peplopez-1050x700Recta final de la programació en horari escolar del Teatre Clavé amb Un Llençol d’estels de Pep Lòpez.

La companyia de Pep López amb els seus 3 músics i la seva interpretació escenografia multimèdia, expliquen històries inversemblants amb una gran dosi d’humor, poesia, tendresa i la participació activa del públic a través de la música. A més a més, en escena dues pantalles de vídeo juguen de forma interactiva amb les propostes que s’ofereixen des de l’escenari; és a dir, es juga amb les noves tecnologies fins arribar a realitzar en temps real un joc d’ordinador entre dos equips formats pel públic!

L’espectacle Un llençol d’estels es durà a terme al Teatre Clavé des d’avui i fins divendres en el marc de la programació en horari escolar. Seran els alumnes de les escoles de Tordera i voltants, qui gaudiran de l’obra.

La programació es duu a terme en el si del Teatre Clavé organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.