IniciNoticiesEsportsA partir d’aquest dijous fins dissabte el parc Prudenci Bertrana acollirà el...

A partir d’aquest dijous fins dissabte el parc Prudenci Bertrana acollirà el X. Raid de Tordera

cartell x raid hipicAmb rècord d’inscrits per a la prova estrella dels 160km del dissabte, el Parc Prudenci Bertrana acull des d’avui el X Raid de Tordera. Per segon any consecutiu, el circuit torderenc està inclòs dins del Campionat d’Espanya. Finalment la comitiva i equip esportiu de cavalls del xeic i emir de Dubai vicepresident i primer ministre dels Emirats Àrabs Units, Muhammad Bin Rashid Al Maktum no participarà a la prova però si aportarà diferents regals pels participants. Ens ho explicava el director del raid Joan Rodríguez.

Rodriguez raid tordera 1

Gràcies a les últimes pluges que han caigut al terme municipal el circuit es troba en perfectes condicions i els participants trobaran raid de Tordera magnífic tal i com ens ho comentava el mateix Rodríguez.

Rodriguez raid tordera 2

Per avui dijous a les 19:00h de la tarda al Parc Prudenci Bertrana hi haurà una festa de benvinguda on tots els torderencs/ques també hi estan convidats. Demà divendres es durà a terme dues curses: Una de 123km que sortirà a les 6:00h del matí i l’altre a les 9:30h de 85km.

Per de cara a dissabte es desenvoluparà el campionat d’Espanya, la prova grossa del raid de Tordera, que té un circuit de 160km. Al voltant de les 17:00h de la tarda es preveu l’arribada dels concursants. És en aquest punt on des del Club Hípic el Garbí conviden a tothom que s’acostin a l’arribada per donar suport als genets que vagin arribant. Durant els dies de l’esdeveniment també hi haurà un servei de bar pels visitants.

ÚLTIMES NOTÍCIES