IniciNoticiesEntitatsERC i Gent de Tordera es tornaran a presentar plegats a les...

ERC i Gent de Tordera es tornaran a presentar plegats a les eleccions municipals 2019.

ERC+GdTEsquerra Republicana de Tordera comença a preparar el terreny per les eleccions municipals del 2019. Des del partit es remarca que s’ha fet un gran treball en aquesta legislatura i que el seu objectiu és encarar la recta final fins al maig de 2019 amb força. En primer terme, es confirma que es reeditarà la coalició entre ERC i Gent de Tordera. Per decidir candidats i components de la llista hi ha vàries vies que encara no estan decidides. Una de les opcions és fer primàries però també acordar-ho mitjançant un consens intern. El regidor d’ERC Jordi Romaguera explica la importància de la cooperació amb Gent de Tordera.

erc eleccions 1

La dinàmica nacional és un factor que es té molt en compte actualment per el resultat de les eleccions municipals. Tot i l’impacte que hi ha dels mitjans de comunicació que deixa de banda a vegades el treball fet al nostre municipi des de ERC+Gent de Tordera es creu i confia en el seu treball fet durant els últims anys a Tordera i a la resta del país. Ho explica el regidor Romaguera.

erc eleccions 2

Les eleccions municipals es celebraran el proper 26 de maig de 2019, fent-les coincidir amb les eleccions al Parlament Europeu.

ÚLTIMES NOTÍCIES