IniciNoticiesSocietatAfectació en el servei de pagament de tributs per la vaga convocada...

Afectació en el servei de pagament de tributs per la vaga convocada per l’OGT

gestio tributariaAvui i els propers dies 13, 20, i 26 d’abril i el 4 de maig d’aquest any 2018 tindrà lloc una vaga de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, convocada en la darrera assemblea general.

Aquesta vaga afectarà directament a la prestació del servei de pagament i tramitació de taxes i impostos per a la ciutadania.  El delegat de CCOO a l’Organisme de la Gestió Tributària, Ernesto Priego, ha explicat en declaracions a Ràdio Palafolls, que un dels principals motius de la vaga és per reclamar l’equiparació salarial dels treballadors de l’organisme respecte la resta d’empleats de la Diputació.

vaga ogt

L’afectació pren especial rellevància en el pagament de l’impost de vehicles, ja que l’últim dia de termini de pagament coincideix plenament amb la vaga, el dia 4 de maig, i cal haver fet el pagament amb anterioritat.  

Es recomana haver realitzat els tràmits i pagaments amb antelació per evitar incidències, així com consultar els dies hàbils i de tancament de l’organisme quan s’hagi de demanar servei o personar-s’hi a oficines.

Enllaç web amb tota la informació corresponent per a fer una previsió del cas:
https://orgtn.diba.cat/

En l’àmbit dels serveis perifèrics, els serveis mínims estan fixats en un persona a cadascuna de les capitalitats de cada Unitat, que es concreten en les oficines de Badalona, Castelldefels, Cerdanyola, Granollers, Igualada, Manresa, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Vic i Vilafranca del Penedès.

ÚLTIMES NOTÍCIES