IniciNoticiesCultura"Sol Solet" d’Àngel Guimerà es veurà a Tordera aquest diumenge després de...

“Sol Solet” d’Àngel Guimerà es veurà a Tordera aquest diumenge després de fer temporada al TNC

Foto 7 Sol soletDesprés de la temporada al Nacional, l’espectacle Sol Solet d’Àngel Guimerà anirà de gira per Catalunya de la mà de Teatres en Xarxa, projecte on participa el Teatre Clavé. A Tordera es podrà veure aquest diumenge 15 d’Abril. Sol Solet està interpretat per Merce Aranega, Laura Aubert, Javier Beltrán, Roger Casamajor, Laia Duran, Oriol Genís, Antònia Jaume, Alba Pujol i Ramon Pujol. La directora Carla Subirós ha declarat que Sol Solet és una obra desconeguda de l’escriptor i va considerar que calia posar-la en escena. 

sol solet 1

La directora ha ressaltat que aquest projecte és “una indagació sobre les llums i les foscors a partir d’aquesta imatge del sol i aquesta idea que aquesta obra és molt fosca i estava amagada en la foscor” perquè és molt desconeguda.

sol solet 2

Per la seva part, Javier Beltrán, que es posa a la pell del Jon, ha explicat que Sol Solet és una història trista per a tots els personatges que es troben en aquell hostal on passa la trama. 

sol solet 3

Sol Solet és un dels plats forts de la programació estable de gener a maig del Teatre Clavé, i es podrà veure aquest diumenge a les 18:00h. Les entrades es poden adquirir a través de la web entrades.teatreclave.cat o taquilles del Teatre.

ÚLTIMES NOTÍCIES