IniciNoticiesEsportsEl torderenc Marc Torra anota dos gols amb la remuntada del Reus...

El torderenc Marc Torra anota dos gols amb la remuntada del Reus Deportiu i aconsegueix la classificació per la Final Four

torra reus classifiacio finalEl Reus Deportiu va aconseguir, dissabte vespre, el que semblava quasi impossible, remuntar l’eliminatòria dels quarts de final de la Lliga Europea davant el Liceo. Els del Baix Camp havien de remuntar un marcador advers de 4-1 del partit d’anada disputat a la Corunya. El Palau d’Esports reusenc va viure un autèntica festa amb la golejada que va aconseguir els vermells i negres per un clar 7-2. El jugador torderenc Marc Torra va ser un dels grans protagonistes del partit amb dos gols al seu compte golejador. Va ser decisiu quan l’equip més el va necessitar. Ell mateix en declaracions al programa “En Joc” de la Xarxa de Comunicació Local valorava la fita aconseguida.

Torra remuntada 1

Torra i la copa d’Europa van agafats de la mà ja que recordem que el jugador torderenc ha aconseguit en els últims anys sumar aquest títol europeu quatre vegades seguides en tres clubs diferents. El Reus Deportiu defensarà el títol de campió d’Europa a la Final Four que es disputarà el 12 de maig a Lisboa. La primera semifinal emparellarà el Reus Deportiu i el Barça, mentre que la segona semifinal la jugaran Sporting Portugal i Porto.