IniciNoticiesRegidoriesÈxit a la II Diada d’Emergències de Tordera

Èxit a la II Diada d’Emergències de Tordera

jornada cossos seguretat 2Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, bombers, Policia Local de Tordera, Protecció Civil, ambulàncies del SEM, Creu Roja i les ambulàncies del Pirineu (provinents d’Andorra), van ser alguns dels cossos d’emergència que es van trobar el passat dissabte 7 d’Abril a Tordera. Afortunadament, la trobada va ser de celebració i és que amb l’agrupament dels diferents cossos van participar de la II. Diada de Cossos d’Emergències a Tordera.

Es tracta d’una jornada que té com a principal objectiu, donar a conèixer a la població, i molt especialment als nens i nenes, quin són els cossos de seguretat i emergències que treballen al municipi i poder explicar-los, de manera didàctica, quines són les seves tasques i funcionament que tenen. La zona del mercat de la carretera de Fogars va ser, un cop més, l’escenari de la 2a diada dels cossos d’emergències a Tordera que començava a les 10:00 i s’allargaria fins a les 14:00h.

Per tal d’implicar als assistents, sobretot a la canalla, es va organitzar una gimcana d’activitats on cadascú havia d’omplir una targeta que requeria la visita i activitat amb cadascun dels cossos d’emergència que es trobaven al mateix recinte. Ho detalla Sílvia Català, regidora de l’Ajuntament de Tordera.

valoracio diada emergencies 1

A més, durant el llarg del dia, també es van dur a terme diferents exhibicions per a tot el públic assistent a càrrec dels cossos d’emergència. Sílvia Català, explica la mostra que es va fer sobre la feina dels gossos de cerca i el simulacre d’accident amb la intervenció dels cossos de seguretat i d’emergències.

valoració diada emergencies 2

Tot i durant el matí va caure alguna precipitació lleu i puntual, l’organització valora la II. Diada d’emergències com un èxit gràcies a la bona afluència de gent que hi va assistir.