IniciNoticiesRegidoriesTordera acollirà el II Concurs de Trauma de Catalunya i la Diada...

Tordera acollirà el II Concurs de Trauma de Catalunya i la Diada dels cossos d’emergències el divendres 6 i dissabte 7 d’abril

2a_DIADA_DELS_COSSOS_D_EMERGA_NCIES_A_TORDERA4Davant l’èxit aconseguit de participació de l’any passat, l’Ajuntament de Tordera organitza pel proper dissabte 7 d’Abril, durant el matí, la segona diada dels cossos d’emergències a Tordera. Es tracta d’una jornada que té com a principal objectiu, donar a conèixer a la població, i molt especialment als nens i nenes, quin són els cossos de seguretat i emergències que treballen al municipi i poder explicar-los, de manera didàctica, quines són les seves tasques i funcionament que tenen. Ho explica la regidora Sílvia Català.

emergencia

Durant la diada també es realitzaran diversos simulacres d’actuació, tant de les unitats canines com en el cas d’accident de trànsit. En aquest últim, intervindran tots aquells cossos de seguretat que ho fan habitualment en situacions de seguretat, socors i assistència. I com a novetats principals enguany també hi haurà un circuit d’educació viària i un helicòpter de Salvament Marítim. 

La zona del mercat de la carretera de Fogars serà l’escenari de la 2a diada dels cossos d’emergències a Tordera de 10:00 a 14:00h. 

Si visiteu i participeu de tots els cossos d’emergències, podreu aconseguir el carnet oficial de “Mini Auxiliar”.

II CONCURS DE TRAUMA DE CATALUNYACoincidint amb la II diada dels Cossos d’emergències a Tordera, el nostre municipi també serà l’escenari del II Concurs de Trauma de Catalunya. És un tipus de competició que va adreçat a tots els professionals dels diferents cossos de seguretat i que permet als equips d’emergències i als sanitaris exercitar les seves habilitats a l’hora d’excarcerar víctimes atrapades però amb la tranquil·litat de saber que és una situació controlada. Ho explica la regidora de Sanitat, Bàrbara Vergés.

concurs trauma

Les jornades es dividiran en dos dies. El divendres 6 d’abril la sala polivalent de la Biblioteca acollirà tot un seguit de ponències obertes al públic i només per a participants del concurs. El dissabte 7 d’abril a la Pista de l’Amistat es farà el concurs de trauma. Un cop finalitzades les maniobres, els assessors faran una deliberació amb les puntuacions obtingudes pels equips. Posteriorment es farà l’entrega de premis i sorteig entre tots els participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES